menu
 
IMG 3632

Lawton

A humble renovation project that transformed a standard 1960’s weatherboard dwelling into a contemporary home. Featuring a new large garage with internal access and workshop, master bedroom suite with spacious ensuite and an open plan light filled living, dining and kitchen space. Sheltered access on both sides of the house gives great indoor outdoor flow while careful treatment of the front elevation provides a welcoming look to the house from the landscaped driveway approach.

Location: Waikanae

Builder: Mike Craig

Photographer: Mike Bowater

Tags: 1960s weatherboard indoor outdoor flow

But don't just take our word for it...

Heather & Peter Lawton said:
“ Peter Davis has designed two homes for us. We have found Peter cleverly matched the designs to suit our personalities.

The first home Peter designed for us was after we had been through a harrowing experience with some city architects. Peter was referred to us and we placed our ideas in his hands and in no time at all we had the ideal home for our lifestyle block. The home worked well for us and our extended family, and we enjoyed many happy times within its walls.

Similarly when it was time to downsize and move off the larger property, he was once again created a very attractive and efficient smaller home for us. This entailed the refurbishment and extension of an older home.

Peter was very easy to deal with. He “listened” to us – a rare trait nowadays.
We were very impressed with the quality of the documentation and professional service we received from ADarchitecture and have absolutely no hesitation in recommending them. ”
IMG 3632

Browse more projects: